Stjärnorna i Barracuda Queens ger sina bästa tips att streama på Netflix

Stjärnorna i Barracuda Queens ger sina bästa tips att streama på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 14:52 | Publicerad 25 maj 2023 kl. 10:00

De svenska Netflix-drottningarnas egna favoriter

Tindra Monsen, Alva Bratt, Sandra Strandberg Zubovic, Sarah Gustafsson och Tea Stjärne är stjärnorna i Netflix nya svenska serie "Barracuda Queens". Exklusivt för Filmtopps läsare har de tipsat om sina personliga favoriter att streama på Netflix. Här har vi listat resultatet!

Allt om svenska serien Barracuda Queens på Netflix
Sarah, Tea, Alva, Tindra och Sandra, Foto: Netflix.

Bästa tipsen från Netflix nya drottningar från Barracuda Queens

Filmtopp träffade stjärnorna från "Barracuda Queens" på en pressdag i Stockholm och passade på att fråga tjejerna om deras favoriter att streama på Netflix just nu. Det blev en salig blandning tips. Det visar sig till exempel att både Tindra Monsen och Sandra Strandberg Zubovic har en förkärlek till realityserier, Sarah Gustafsson är svag för stand-up, Alva Bratt tyr sig mer till drama-spåret och Tea Stjärne drar sig till tvättäkta romcoms.

Vad som än händer, serie på Netflix
Vad som än händer. Foto: Netflix.

Tea Stjärnes bästa tips på Netflix

Vad som än händer: En drama-komediserie på Netflix om bästisarna Tully och Kate, som är oskiljaktiga och alltid har stöttat varandra i vått och torrt – från tonåren ända upp i 40-årsåldern. 

One More Time: En drama-komedi på Netflix. På sin 40-årsdag önskar sig Amelia att hon vore 18 igen, men hon ångrar sig snart när önskningen går i uppfyllelse och hon måste uppleva samma dag från 2002 om och om igen.

Bill skarsgård
Clark. Foto: Netflix.

Alva Bratts bästa Netflix-tips

Clark: En kriminaldrama-serie på Netflix – det här är den otroliga berättelsen om Clark Olofsson, den kontroversielle brottslingen som inspirerade begreppet Stockholmssyndromet. Baserad på hans egna (o)sanningar.

Orange Is the New Black: En dramaserie på Netflix om en privilegierad kvinna som hamnar i ett kvinnofängelse när ett brott från hennes förflutna hinner ikapp henne. Emmy-belönad serie från skaparen av Weeds.

Girlboss, serie på Netflix
Girlboss. Foto: Netflix.

Sandra Strandberg Zubovics bästa tips på Netflix

Girlboss: En komediserie på Netflix som bygger på Sophia Amorusos bästsäljande memoarer och handlar om en rebellisk ung kvinna som lyckas starta en nätbutik mot alla odds.

The Real Housewives of Beverly Hills: En realityserie på Netflix. The Real Housewives of Beverly Hills är en realityserie som ger oss tillträde till sex familjer som bor i soliga Kalifornien. Vi får möta sex sofistikerade kvinnor och ta del av deras glamorösa liv. Vi är med när de använder botox, stressar över sina intensiva karriärer, och får en allmän inblick i deras hetsiga vardagsdrama.

Love Is Blind
Love is Blind. Netflix.

Tindra Monsens favorittips på Netflix

Love is Blind: Realityserie på Netflix – Nick och Vanessa Lachey leder ett socialt kärleks-experiment där ensamstående män och kvinnor letar efter kärleken och förlovar sig – innan de fått se sin partner...

Anima: Kortfilm på Netflix. I en kort musikalisk film regisserad av Paul Thomas Anderson, spelar Thom Yorke från Radiohead huvudrollen i ett sinnesböjande visuellt stycke. Bäst att ses med hög ljudvolym!

Comedians in Cars Getting Coffee
Comedians in Cars Getting Coffee. Foto: Netflix.

Sarah Gustafssons bästa Netflix-tips

Comedians in Cars Getting Coffee: En talk show i ren stand-up anda. Jerry Seinfeld tar med sina komiker-kompisar på kaffe i ett urval av sina klassiska bilar. Larry David sammanfattar det bäst när han säger: "Du har äntligen gjort en serie om ingenting."

Håll utkik på Filmtopp.se för fler kommande, härliga artiklar från våra intervjuer med tjejerna från Netflix "Barracuda Queens". Stay tuned!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL