5 serier för dig som gillar Sex/Life

Stjärnans missnöje när Sex/Life skrotas: "Kommer aldrig jobba med Netflix igen"

  • Netflix
Filmtopp
08 april 2023 kl. 14:04

Serien slutar tidigare än vad som var tänkt

Netflix skrotar TV-serien "Sex/Life" efter två säsonger, något som seriens stjärna, Sarah Shahi, är tydligt missnöjd över. "Kommer aldrig jobba med Netflix igen" säger hon i en intervju.

Den populära Netflix-serien Sex/Life kommer inte att få en tredje säsong, åtminstone inte på Netflix. Detta rapporterar The Hollywood Reporter som har intervjuat seriens show runner Stacy Rukeyser.

Alla som har sett den andra säsongen vet att finalavsnittet på sätt och vis knyter ihop säcken, men enligt Rukeyser var det aldrig poängen. Enligt The Hollywood Reporter ska inte ens ha velat se det sista avsnittet.

– Avsnittet var aldrig tänkt att vara seriens final, det är helt säkert. Jag vet att det finns fler historier att berätta med karaktärerna i Sex/Life-universumet och jag hoppas att vi får chansen att berätta dessa historier. Det var viktigt att vi fick varje karaktär till en meningsfull plats i den här säsongen, säger hon till tidningen.

Säsong 2 av Sex/Life bekräftad
Sarah Shahi i Sex/Life. Foto: Netflix

Stjärnans missnöje när Sex/Life skrotas: "Kommer aldrig jobba med Netflix igen"

Även seriens stjärna, Sarah Shahi, riktar kritik mot Netflix. I en intervju med podcasten Not Skinny But Not Fat säger hon att arbetet med den andra säsongen blev "väldigt annorlunda för henne" och att hon hon upplevde att hon "inte hade samma stöd" under den andra säsongen som i den första.

– Det blev väldigt annorlunda för mig och jag är inte rädd för att säga det. Jag kämpade med materialet. Jag menar, jag kommer aldrig att arbeta för Netflix igen efter att ha sagt all detta. Jag kan bara inte ljuga, säger Sarah Shahi i intervjun.

Stjärnans missnöje när Sex/Life skrotas: "Kommer aldrig jobba med Netflix igen"
Tittarsiffrorna rasade kraftigt i andra säsongen. Foto: Netflix

Tittarsiffrorna rasade i andra säsongen

Än så länge finns det ingen officiell förklaring till varför Sex/Life lades ner efter bara två säsonger, men enligt The Hollywood Reporter ska den andra säsongen mötts av betydligt lägre tittarsiffror. De skriver att enligt Netflix interna data ska den andra säsongen ha spelats i totalt 126,8 miljoner timmar mellan den 2-26 mars. Även om det kan låta mycket är det ett tapp med ungefär 45 procent mot den första säsongen, som visades i över 232 miljoner timmar.

Om någon annan aktör köper upp rättigheterna till "Sex/Life" återstår att se. Filmtopp håller dig uppdaterad.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL