Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Squid Game säsong 2 bekräftad

Squid Game säsong 2 – se de nya skådespelarna i spännande teaser

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juni 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 juni 2023

Världssuccén snart tillbaka

På Netflixeventet TUDUM släpptes i natt en första glimt till den andra säsongen av Squid Game. Utöver gamla favoriter, får vi även ta del av några nya skådespelare.

I den content-smockade streamingeran är det få TV-serier som verkligen blir en kollektiv snackis. Att Squid Game från Sydkorea skulle orsaka moralpanik i England så väl som i Sverige var det nog ingen som hade tänkt, men så blev det med nyheter om barn som anammade TV-seriens råa lekar.

Snart är det dags för den globala sensationen att återvända med en ny säsong, något som passades på att firas under Netflixeventet TUDUM, som hölls i går natt, svensk tid.

Squid Game säsong 2 – se de nya skådespelarna i spännande teaser

På TUDUM släpptes bland annat en teaser till Squid Game säsong 2, i vilken det givetvis avslöjades åtminstone en del av de skådespelare som kommer att medverka i de nya avsnitten.

Lee Jung-jae, som Emmybelönades för huvudrollen i den första säsongen, återvänder för att återigen ge sig in i den dödliga leken. Likaså är det klart att Hwang Dong-hyuk återtar registolen.

Andra bekanta namn sedan tidigare är Lee Byung-hun som "Front Man", Wi Ha-jun som kommissarie Jun-ho och Gong Yoo, som den icke namngivna försäljaren.

Nya skådespelare att ansluta sig till leken är Yim Si-wan (Unlocked), Kang Ha-Neul (Midnight Runners), Park Sung-hoon (The Glory) och Yang Dong-geun (Yaksha: Ruthless Operations).

Något exakt premiärdatum för Squid Game säsong 2 är ännu inte officiellt.

NÄSTA ARTIKEL