Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Crown

SPIKAT: Då släpps The Crown säsong 4

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 augusti 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
25 augusti 2020

Se trailern till den efterlängtade fortsättningen.

Netflix unisont dunderhyllade dramatisering om drottning Elizabeth kommer snart tillbaka med en fjärde säsong. Nu har Netflix avslöjat det spikade premiärdatumet.

Det har gått fyra år sedan den första säsongen av The Crown dök upp på Netflix. Serien, som grundligt går igenom Storbritanniens sittandes drottning liv, fick snabbt en hängiven fanskara och Claire Foy, som spelade drottning Elizabeth II i de två första säsongerna, blev namnet på allas läppar.

Med den tredje säsongen fick fansen vänja sig vid att Oscarsbelönade Olivia Coleman tog över rollen som drottningen och som det ser ut nu kommer de att få vänja sig på nytt när den femte säsongen släpps. Då tar nämligen Imelda Staunton över stafettpinnen och skildrar drottningen på sin ålders höst.

Prinsessan Diana och Margaret Thatcher.

I den fjärde säsongen av The Crown skall två av Storbritanniens kändaste kvinnor gestaltas, nämligen prinsessan Diana och Margaret Thatcher.

I rollen som den omdiskuterade och konservative premiärministern ser vi ingen mindre än Gillian Anderson och i rollen som den folkkära prinsessan ser vi Elizabeth Debicki, som även är bioaktuell med Christopher Nolans Tenet.

Då har "The Crown" säsong 4 premiär

Premiären för The Crown har länge varit hemlig och sett till de rådande omständigheterna med coronaviruset, har många frågat sig om serien verkligen kommer att släppas i år som planerat.

Av den anledningen är det extra roligt att kunna bekräfta att serien släpps nu i höst. Den 15 september närmare bestämt.

Spana också in den nya trailern:

Scrolla vidare för fler nyheter!

NÄSTA ARTIKEL