Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Snowpiercer säsong 3 bekräftad – då kommer den?

Snowpiercer säsong 3 bekräftad – då kommer den?

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 januari 2021

Mer av Snowpiercer på väg.

Efter två säsonger som lockat många tittare kan vi redan nu börja se fram emot en ytterligare fortsättning. Snowpiercer säsong 3 är bekräftad – då förväntar vi oss att se den.

Serien med Jennifer Connelly, Daveed Diggs och Sean Bean som tar oss till ett resande tåg i en frusen värld, är aktuell med sin andra säsong, som utgör en av de hetaste produktionerna på Netflix just nu, strax bakom Fate: The Winx SagaLupin och Familjen Bridgerton. Det kommer därför inte som någon större överraskning att man väljer att bygga vidare på det spännande dramat. 

MER LÄSNING:

Recension – Snowpiercer (säsong 1)

Nytt på Netflix i februari 2021

Det är Variety som bekräftar att Snowpiercer säsong 3 är beställd av Netflix. Men än så länge finns det inga detaljer om vad fortsättningen kommer att handla om i detalj. Det står heller inte klart när den tredje säsongen kommer att anlända, men vi vet att produktionen jobbar på snabbt där den första säsongen kom ut i maj 2020 och andra säsongen drygt ett halvår därpå. Det skulle därför förvåna oss om vi fick vänta längre än till i höst på att få se nästa klump med avsnitt.  

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort det dyker upp ny spännande information om Snowpiercer säsong 3. 

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL