Sista chansen – 4 hyllade filmer lämnar Netflix på nyårsafton

Sista chansen: 4 hyllade filmer lämnar Netflix på nyårsafton

  • Netflix
Eric Diedrichs
26 december 2023 kl. 06:12

Har du hunnit se denna pärlor ännu?

Snart är det dags att lämna över åt 2024. I samband med detta försvinner fyra hyllade filmer från Netflix – se dem innan det är för sent!

Snart räcker det inte att vända blad i kalendern – en helt ny måste hängas upp på väggen. 2024 ser ut att bjuda på en hel del spännande (se vår lista över nya svenska filmer) men i samband med årsskiftet kommer också några riktiga höjdare att försvinna från streamingmarknaden.

Netflix har du nu sista chansen att se fyra riktigt kanonrullar, som tyvärr försvinner i samband med årsskiftet.

Lost in Translation
Scarlett Johansson och Bill Murray i "Lost in Translation". Foto: Focus Feature

Sista chansen – 4 hyllade filmer lämnar Netflix på nyårsafton

Den 31 december markerar sista dagen du kan streama följande mästerverk på Netflix: Léon (1994), Lost in Translation (2003), No Country for Old Men (2007) och Drive (2011).

Samtliga filmer är rejält hyllade och ses i dag som klassiker. För den som inte hinner se dem på Netflix före årsskiftet kan du se var filmerna går att streama hos andra aktörer genom att klicka in på titlarna nedan:

För den som inte har sett dessa filmer, kan vi berätta att Léon om en yrkesmördare (Jean Reno) som tvingas ta hand om en föräldralös flicka (Natalie Portman).

Lost in Translation, i regi av Sofia Coppola, skildrar ett möte i Tokyo mellan två ensamma människor (Scarlett Johansson och Bill Murray) som möts i ett främmande land.

I regi av bröderna Coen är No Country for Old en lysande filmatisering av Cormac McCarthys roman med samma namn. Med en stjärnspäckad rollista får vi följa med på ett västernäventyr i modern miljö. 

Med Ryan Gosling i huvudrollen är förmodligen Drive Nicolas Wending Refns mest berömda film. Stilistisk som tusan med neondränkta färger, tystlåtna karaktärer och stenhård action. Tung film.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker på streamingmarknaden.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL