Säsong 2 av Sex/Life bekräftad

Sex/Life säsong 3 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
06 mars 2023 kl. 11:03

Återvänder det romantiska dramat för en till vända?

Har du bingeat klart Netflix hetaste titel just nu och vill veta om vi kommer att få "Sex/Life" säsong 3? Vi har synat nätet i jakt på svar.

När den nya säsongen av det romantiska tar vid får vi följa en Billie som är mitt uppe i sin nystart i New York. Samtidigt stöter Sasha på ett gammalt ex från college, och Cooper hittar ett nytt kärleksintresse. Har du sett klart alla de nya avsnitten av Netflix heta tittarsuccé och vill veta hur det ser ut med Sex/Life säsong 3? Här är allt vi vet om en potentiell förnyelse av serien.

Sex/Life säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Detta talar för fortsättning

Det är svårt att kalla en serie med det svala betyget 5.5/10 på IMDb för en stor succé, men så är onekligen fallet med Sex/Life. För även om serien inte har någon kreddig status kan vi konstatera att den går hem hos en bred publik – pecis som första säsongen låg etta på en rad av Netflix topplistor runt om i världen, har den andra säsongen seglat upp till toppen i en mängd länder. Bland dessa hittar vi Sverige, Storbritannien, Sydafrika, Pakistan, Brasilien, Grekland, Jamaica och Kroatien bara för att nämna några.

Att serien är så populär väger tyngre än vad användarna ger den för betyg på IMDb och vad kritikerna säger om den. Vidare bäddar det något lösa slutet i seriens aktuella säsong för en fortsättning, som då kan ge oss mer klarhet kring vad som händer med våra huvudkaraktärer. 

I dagsläget har Netflix inte kommunicerat ut att de vill ha en tredje säsong av Sex/Life. En av produktionens representanter har nyligen sagt till tidningen Decider att ingenting ännu är bekräftat gällande en fortsättning. Den här sortens beslut kan dock komma att dröja flera månader efter att en säsong haft premiär. Vi vågar därför känna oss trygga med att Sex/Life säsong 3 kommer till streamingtjänsten – förr eller senare.

Sex/Life säsong 3 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

När kommer Sex/Life säsong 3?

Om det blir som vi tror att en tredje säsong av serien beställs av Netflix skulle vi räkna med att se den dyka upp först någon gång under andra halvan av 2024. Detta baserat på att det tog närmare två år mellan premiärerna av de två föregående säsongerna.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som händer runt seriens fortsättning.

NÄSTA ARTIKEL