5 serier för dig som gillar Sex/Life

Sex/Life kommer med säsong 2 – här är trailern

  • Netflix
Uppdaterad kl. 10:02 | Publicerad 03 februari 2023 kl. 09:02

Drama, kärlek och spänning väntar i nya säsongen

Följ med på relationsdramat mellan Billie, Cooper och Brad. Stjärnan Sarah Shahi har berättat att en del intima scener väntar och nu är trailern här för att bekräfta.

Stacy Rukeyser är skaparen bakom detta romantiska drama, som utspelar sig i världarna mellan en familj och fruns tidigare flamma. Skådespelerskan Sarah Shahi – innan känd för Black Adam och Bullet to the Head – är snart tillbaka med en ny säsong och nu är trailern här.  

I serien spelar Shahi rollen som Billie Connelly – en kvinna som har lyckats i livet. Fint hus, fin familj och både hon och hennes man har framgångsrika karriärer. Men det är något som saknas, spänning.

 En dag börjar hon skriva dagbok för att hitta sitt gamla ungdomliga jag, en tid då hennes liv var en aning vildare. I samband med skrivandet börjar hon fundera på hur hon har hamnat där hon är idag. En dag träffar hon sitt gamla ex Brad (Adam Demos) och i kombination med att hon saknar spänning vänds saker och ting upp och ner. 

Se trailern till andra säsongen här:

I en intervju med The Hollywood Reporter berättar Sarah Shahi att hon lockades till TV-serien eftersom skaparen Stacy Rukeyser skildrar historien ur kvinnans perspektiv och att varje avsnitt är regisserat av kvinnor. Men inspelningen har inte varit helt enkel.

– Det var ett väldigt riskfyllt projekt på många sätt. Emotionellt var jag tvungen att besöka råa, känsliga platser som jag inte har haft möjligheten att göra i filmvärlden tidigare, och fysiskt, var jag tvungen att avslöja mycket av mig själv, säger stjärnan.

Nu väntar vi en säsong två av Sex/Life som vi hittar på Netflix den andra mars 2023. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL