Seinfeld har blivit LEGO i nya Netflix-trailern!

Seinfeld har blivit LEGO i nya Netflix-trailern!

  • Netflix
04 oktober 2021 kl. 13:00

Se den nya promo-trailern här!

Komediserien "Seinfeld" har just börjat streamas exklusivt på Netflix. Nu har de kommit ut med en skämtsam promo där Jerry Seinfeld har förvandlats till en legogubbe, men har fortfarande ett mänskligt huvud. Både Bryan Cranston och Patrick Warburton är också med i den korta videon.

Enligt Screenrant betalade Netflix över 4,3 miljarder kronor för rättigheterna till Seinfeld redan 2019. Då hade Hulu fortfarande rättigheterna att streama serien, så när deras deal tog slut 2021 var det Netflix som blev vinnarna, eller ja, de fick iallafall ta över serien för ett högt pris.

Serien sändes 1989-1998 och har varit en av världens största sitcoms sedan dess. I casten finns skådespelare och komiker som Jerry Seinfeld, Jason Alexander (George Costanza), Julia Louis-Dreyfus (Elaine Benes) och Michael Richards (Cosmo Kramer).

Även kändisar som Patrick Warburton (David Puddy) och Bryan Cranston (Tim Whatley) var med i serien, och är också med i den nya promon. Cranston agerar berättarröst för denna gammeldagsa reklamliknande promotrailer, och Warburton kommer med i bara någoon sekund och säger sin gamla karaktärs catch phrase. Videon visar också upp det LEGO-Seinfeld set som finns att köpa för 999 kronor på LEGOs hemsida.

Hela serien finns nu att se på Netflix, som videon klargjort.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL