Se trailern till nya Bridgerton-serien Drottning Charlotte

Se trailern till nya Bridgerton-serien "Drottning Charlotte"

  • Netflix
Filmtopp
24 mars 2023 kl. 09:54

Nu är det nya dramat nära!

Premiären för den nya Bridgerton-serien "Drottning Charlotte" närmar sig med stormsteg. Nu kan vi se en allra första trailer.

Nu har Netflix och Shondaland släppt trailern till Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte, en miniserie i sex delar som besläktar sig med originalet.

Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte är en prequel till Familjen Bridgerton och handlar om drottning Charlottes väg till makt och framgång. Serien berättar också historien om hur den unga drottningens äktenskap med kung George gav upphov till en otrolig kärlekshistoria och till det samhällsskifte som la grunden för den brittiska aristokratin, som genomsyrar karaktärerna i Bridgerton.

Då kommer Familjen Bridgerton: Drottning Charlotte – se teasern här
Foto: Netflix.

Då har "Drottning Charlotte" premiär

I den nya serien ser vi Golda Rosheuvel som drottning Charlotte, Adjoa Andoh som Lady Agatha Danbury och Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), som tittarna känner igen från Familjen Bridgerton, med flera. 

Vidare på rollistan syns Sam Clemmett (Harry Potter och det fördömda barnet – West End och Broadway, The War Below) som unge Brimsley, Freddie Dennis (The Nevers) som Reynolds, Richard Cunningham (The Witcher) som Lord Bute, Tunji Kasim (Nancy Drew) som Adolphus, Rob Maloney (Casualty) som kungahusets doktor, Cyril Nri (Cucumber) som Lord Danbury, och Hugh Sachs (Familjen Bridgerton) som den äldre Brimsley. 

Miniserien "Drottning Charlotte" har premiär på Netflix den 4 maj. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL