KLART: då har serien Barracuda Queens premiär – se bilder här

Se den officiella trailern till Netflix svenska serie Barracuda Queens

  • Netflix
Filmtopp
19 maj 2023 kl. 09:45

Följer en grupp hänsynslösa tjuvar

Nu kan vi se den officiella trailern till Netflix svenska serie "Barracuda Queens". I rollerna syns Alva Bratt, Tindra Monsen, Sandra Zubovic, Tea Stjärne, Sarah Gustafsson och Izabella Scorupco. Premiären landar i juni månad.

För tre veckor sedan fick vi en teaser. Nu har den officiella trailern släppts till Netflix nya svenska serie Barracuda Queens med Izabella Scorupco och Alva Bratt och flera. Vidare kan vi meddela att premiären landar på streamingtjänsten tidigt in på juni månad.

Året är 1995 och den ikoniska ”girl-power-eran” har precis börjat. Lollo, Klara, Frida och Mia är fyra privilegierade tjejer från Djursholm som kallar sig för ”Barracuda Queens” från sina festdagar på stranden Barracuda. Efter att ha dragit på sig en enorm festnota gör tjejerna i ren desperation upp en vårdslös plan – att råna sin nya granne Aminas hus. Saker och ting går dock inte som planerat, men Amina är lyckligtvis mer intresserad av att bli en del av gänget än att anmäla dem till polisen. Tillsammans fortsätter tjejerna att göra allt fler inbrott, där de riktar in sig på sina outhärdliga och rika grannar. Om dagarna är de högpresterande studenter och döttrar, men på nätterna är de hänsynslösa tjuvar – som söker spänning, frigörelse och hämnd på män som behandlat dem illa. Och ingen kommer någonsin misstänka dem... eller?

Se trailern till "Barracuda Queens" här:

"Barracuda Queens" har premiär på Netflix den 5 juni.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL