Se Bradley Coopers förvandling i Netflixsatsningen Maestro

Se Bradley Coopers förvandling i Netflixsatsningen Maestro

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 31 maj 2022 kl. 06:49 | Publicerad 30 maj 2022 kl. 21:34

Spelar legendariska Broadwaykompositören Leonard Bernstein

Nu pågår inspelningen av Bradley Coopers nya film "Maestro", som görs åt Netflix. Precis som med framgångarna med "A Star Is Born" spelar Bradley Cooper både huvudrollen och står för regin.

I oktober har det gått fyra år sedan Bradley Cooper regidebuterade med sin hyllade Oscarskanon A Star Is Born med Lady Gaga i en av huvudrollerna. Nu har den 9-faldigt Oscarsnominerade skådespelaren, regissören, författaren och producenten inlett inspelningen av sin nya film Maestro.

Att musiken har en viktig roll i Bradley Coopers liv råder det inga som helst frågetecken om. I Mestro, som görs åt Netflix, spelar han nämligen den Oscarsnominerade Broadwaykompositören Leonard Bernstein, som bland annat skrev musiken till West Side Story. Vid sin sida har han Carey Mulligan.

Nedan kan du se bilder från produktionen, som avslöjar Coopers fantastiska förvandling:

Maestro
Foto: Netflix.
Maestro
Foto: Netflix
Maestro
Foto: Netflix
Maestro
Foto: Netflix
Maestro
Foto: Netflix

Produceras av Spielberg och Scorsese

Maestro har även tunga namn på producentfronten. De båda giganterna Steven Spielberg och Martin Scorsese ligger bakom produktionen. Enligt uppgifter var det först tänkt att Spielberg skulle regissera, Cooper säger följande till Variety:

– Jag sa till Spielberg "Jag har alltid känt att jag skulle kunna spela dirigent, men kan jag få utforska materialet och se om jag kan skriva och regissera det? Låter du mig göra det?" Steven har många intressen, han väljer bara en sak och låter alla andra ligga på vänt. Jag tror att han visste att han inte kulle göra den här filmen på ett tag. Han var snäll nog att låta mig ta hand om den, och det är det jag har gjort de senaste fyra och ett halvt åren.

Maestro förväntas att ha premiär på Netflix under 2023.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL