Så blir nya Pokémon Concierge – Psyducks tur att skina?

Så blir nya Pokémon Concierge – Psyducks tur att skina?

  • Netflix
Filmtopp
28 februari 2023 kl. 08:02

Spana in den läckra teasern

Netflix släpper en ny Pokémon-serie och denna gången med flickan Haru i centrum. I en kort teaser förklaras det spännande upplägget.

I går, den 27 februari, var det Pokémondagen när fansen möttes av en god nyhet. Streamingjätten Netflix arbetar på en ny Pokémonserie, som förväntas att ha premiär någon gång i år. I går var det dags att servera första smakprovet i form av en teaser.

Som vi tidigare har rapporterat avslöjade Netflix projektet redan 2021, då de bekräftade att Lucifer-skaparen Joe Henderson håller i tyglarna. Nu vet vi att serien kommer att handla om den rödhåriga flickan Haru, som arbetar på en semester-resort för pokémon. Av teasern att döma kan vi utgå från att en Psyduck är en av gästerna – eller kanske bara virrar runt lite på plats.

Läcker och lekfull teaser till Pokémon Concierge

Pokémon Concierge animeras av Dwarf Studios, som tidigare har gjort favoriter som Monsters at Work åt Disney+ och Netflixserierna My Dad the Bounty Hunter och Trash Truck. Denna gången har de använt sig av den tidskrävande stop motion-tekniken, men resultatet blir också unikt.

I teasern ser vi en Psyduck följa Harus fotsteg längst en strand, något som indikerar på att det kan vara hennes Pokémon eller att Psyducken har bestämt sig för att göra henne till sin vän. Vilka äventyr de kommer att stöta på och vilka andra typer av pokémon som är på plats – återstår att se. Men det ser onekligen ut som att det är Psyducks tur att skina.

Något premiärdatum för "Pokémon Concierge" finns inte i dagsläget.

NÄSTA ARTIKEL