Premiär för Turn of the Tide (säsong 1) på Netflix

Premiär för Turn of the Tide (säsong 1) på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
26 maj 2023 kl. 11:00

Actionthrillern kommer till Netflix

Fyra vänner vars liv förändras för alltid när ankomsten av ett ton kokain kommer in från kusten – nu är det premiär för "Turn of the Tide" på Netflix.

Turn of the tide, serie på netflix
Foto: Netflix.

Premiär för den spännande actionthriller-serien Turn of the Tide på Netflix

När en båt lastad med kokain sjunker utanför hans hemö ser Eduardo en riskabel men spännande möjlighet att tjäna pengar och uppfylla omöjliga drömmar.

Ingenting händer i den lilla byn Rabo de Peixe på Azorerna, förrän ett ton kokain anländer till kusten, vilket helt förändrar invånarnas liv. Eduardo, en ung fiskare, och hans bästa vänner improviserar fram ett företag för att förvalta det som kommer in från Atlanten. Men, ett ton kokain går inte obemärkt förbi och våra huvudpersoner kommer att möta de faktiska ägarna av denna droglast. Det blir ett hopkok av polisen och en rad oförutsägbara karaktärer som flätas samman i ett farligt äventyr utan återvändo.

Turn of the tide
Foto: Netflix.

Kommer till Netflix den 26 maj

Turn of the Tide är en portugisisk Netflix Original actionthrillerserie skapad av Augusto Fraga och producerad av den Lissabon-baserade studion Ukbar Filmes. Serien är skriven av Fraga tillsammans med Hugo Gonçalves och João Tordo. Fraga är också en exekutiv producent på serien tillsammans med Pandora da Cunha Telles och Pablo Iraola. Pedro Marques har komponerat musiken till serien, och André Szankowski är series främsta filmfotograf.

Serien består av 7 avsnitt och samtliga avsnitt kommer ut på Netflix den 26 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL