Premiär för Selling Sunset säsong 6 på Netflix

Premiär för Selling Sunset säsong 6 på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Uppdaterad kl. 10:38 | Publicerad 19 maj 2023 kl. 08:18

Dramatiken är tillbaka

Nya mäklare betyder ny dramatik. The Oppenheim Groups fastighetsmäklare återvänder nu med fler maffiga takvåningar, personlighetskrockar och graviditeter. Det blir en säsong fullspäckad av intriger och drama.

Sellig Sunset säsog 6, Netflix
Foto: Netflix.

Dramat är tillbaka i Selling Sunset (säsong 6) på Netflix

Lyxiga fastigheter. Stora konflikter. De bästa fastighetsmäklarna på The Oppenheim Group är tillbaka! Selling Sunset, en Netflix realityserie som utspelar sig i LA:s exklusiva fastighetsvärld, följer sju av stadens mest framgångsrika kvinnliga mäklare som alla arbetar under samma tak på den mest framgångsrika byrån i Hollywood Hills och Sunset Strip.

De jobbar hårt och spelar hårdare, eftersom de konkurrerar på den vassa bostadsmarknaden i LA och mot varandra. Dessa damer kommer att göra vad som krävs för att ta sig till toppen av sitt game, samtidigt som de försöker behålla sina personliga liv intakta.

Selling Sunset säsong 6, premiär på Netflix
Foto: Netflix.

En av Netflix mest populära realityserier

Den här säsongen bjuder på nya mäklar-agenter och dramatik på en helt ny nivå. The Oppenheim Groups fastighetsmäklare återvänder nu med nya häpnadsväckande bostäder, personligheter i alla dess former och graviditeter som vänder upp och ner på allt. Välkommen till Selling Sunset!

Favoriter som återvänder från föregående säsonger är: Jason och Brett Oppenheim, Chrishell Stause, Christine Quinn, Mary Fitzgerald och Romain Bonnet, Heather Rae Young, Amanza Smith, Maya Vander och Davina Potratz.

Selling Sunset (säsong 6) består av 11 avsnitt som kommer ut på Netflix den 19 maj, missa inte detta!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL