Premiär för säsong 2 av äventyrsserien Sweet Tooth på Netflix

Premiär för säsong 2 av äventyrsserien Sweet Tooth på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
27 april 2023 kl. 08:30

Gus är tillbaka för att rädda sina vänner

På ett farligt äventyr i en postapokalyptisk värld söker en älskvärd pojke som är halvt människa och halvt rådjur efter en ny början med en barsk beskyddare.

Premiär för andra säsongen av Sweet thooth på Netflix
Foto: Kirsty Griffin/Netflix.

Premiär för säsong 2 av äventyrsserien Sweet Tooth på Netflix

Nu kommer den andra säsongen av fantasy-äventyret Sweet Tooth till Netflix. Tillfångatagen och fängslad av de sista männen, tar en mycket speciell hjortpojke vid namn Gus till åtgärder för att hjälpa sina nyfunna hybridvänner att fly innan det är för sent.

premiär för sweet tooth säsong 2 på etflix
Foto: Kirsty Griffin/Netflix.

Ett magiskt äventyr i 8 delar

När en dödlig ny våg av de sjuka slår ner hålls Gus och ett gäng medhybrider fångna av General Abbot och de sista männen. För att befästa makten genom att hitta ett botemedel använder Abbot barnen som foder för experimenten av den fångne Dr. Aditya Singh, som försöker rädda sin infekterade fru Rani.

För att skydda sina vänner går Gus med på att hjälpa Dr. Singh och påbörjar en mörk resa in i hans ursprung och hans mamma Birdies roll i händelserna som ledde fram till "The Great Crumble".

Utanför Preserve går Tommy Jepperd och Aimee Eden ihop för att bryta hybriderna fria – ett partnerskap som kommer att testas när Jepperds hemligheter kommer fram till ytan. När avslöjandena från det förflutna hotar möjligheten till försoning i nuet, befinner sig Gus och hans hittade familj på kollisionskurs med Abbot och de onda krafterna som försöker utplåna dem en gång för alla.

Baserat på DC-serien skriven av Jeff Lemire, är Sweet Tooth exekutivt producerad av Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell och Linda Moran. Serien är producerad av Warner Bros. Television.

Seriens första säsong finns att streama på Netflix i detta nu, och hela säsong 2 släpps den 27 april, missa inte detta!

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL