Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Never Have I Ever (säsong 4) på Netflix

Premiär för Never Have I Ever (säsong 4) på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
08 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
08 juni 2023

Komediseriens fjärde och sista säsong kommer till Netflix

"Never Have I Ever" är en komedi som handlar om det komplicerade livet för en modern första generationens indisk amerikansk tonårstjej. Nu är det dags för den fjärde och sista säsongen av Netflix-serien.

Premiär för never have i ever säsong 4 på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för den fjärde och sista säsongen av Never Have I Ever på Netflix

"Never Have I Ever" är en komedi som handlar om det komplicerade livet för en samtida, första generationens, indisk amerikansk tonårstjej. Serien har Maitreyi Ramakrishnan i huvudrollen som Devi, en överpresterande gymnasieelev som har en kort säkring som får henne i svåra situationer.

Serien har skapats av verkställande producenter, Mindy Kaling och Lang Fisher, med Fisher som showrunner. Never Have I Ever produceras för Netflix av Universal Television, en division av Universal Studio Group, och produceras av 3 Arts Entertainments Howard Klein och David Miner.

Premiär för never have i ever säsong 4 på Netflix.
Foto: Netflix.

Samma nördar – ny dramatik

I slutet av säsong 3 tvingas Devi fatta två enorma beslut: att stanna i Sherman Oaks med sina vänner och familj under sista året, och att förlora sin oskuld till fienden Ben (Jaren Lewison). Säsongen slutar innan vi får se om Devi och Ben faktiskt ligger med varandra och med den "cliff hangern" kliver vi in i den fjärde och sista säsongen. Det blir bal, examen, nya ansikten och tonårsdraman utan dess like.

Missa inte premiären av den fjärde och sista säsongen av "Never Have I Ever" på Netflix den 8 juni.

NÄSTA ARTIKEL