Premiär för Netflix mystiska serie The Tailor

Premiär för Netflix mystiska serie The Tailor

  • Netflix
Sofie Landgren
01 maj 2023 kl. 11:05

Nya dramaserie på Netflix

En berömd skräddare börjar sy en bröllopsklänning till sin bästa väns fästmö. Problemet är att alla tre har mörka hemligheter som snart kommer att vända upp och ner på deras liv.

Premiär för The Tailor på Netflix
Foto: Netflix

Premiär för Netflix mystiska serie The Tailor

Nu kommer Netflix senaste turkiska serie-satsning The Tailor. Serien är baserad på en sann historia. Den följer Peyami Dokumacı, en ung och berömd skräddare som ärvt både talang och en framgångsrik verksamhet från sin farfar. Med sin farfars död i ryggen tar Peyami med sin far Mustafa, som är hans största hemlighet och har en intelligensnivå likt ett barns, till kärnan av sitt liv i Istanbul och måste nu ta hand om honom utan att en själ får reda på sanningen.

Esvet flyr från sitt våldsamma förhållande med Dimitri och dyker upp mystiskt i Peyami och Mustafas liv med sina egna hemligheter.

Premiär för serien The Tailor på Netflix
Foto: Netflix.

Serien i korta drag

Peyami är en berömd skräddare. När hans farfar dör kommer han till Istanbul tillsammans med sin pappa Mustafa som är psykiskt sjuk med ett barn som intelligens. För Peyami har till och med hans fars existens varit en skam för honom. Serien berättar historien om hans svåra liv där han blir kär i sin klient, en blivande brud, vars bröllopsklänning han anlitas för att sy.

Första säsongen av The Tailor består av 7 avsnitt, samtliga avsnitt har premiär på Netflix den 2 maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL