Premiär för filmen Faraway på Netflix

Premiär för filmen Faraway på Netflix

  • Netflix
Uppdaterad kl. 14:03 | Publicerad 08 mars 2023 kl. 14:03

Nya romantisk dramakomedi på Netflix

I dag har "Faraway" premiär på Netflix. Den romantiska dramakomedin handlar om en den olycklig kvinnan Zeynep Altin, som spelas av Naomi Krauss, som flyr till en ö i Kroatien från sin familj i Tyskland. Kommer hon kunna hitta sig själv i sin mammas hus på en ö i Kroatien när den gamla ägaren är kvar?

Faraway – en romantisk dramakomedi på Netflix

I dag har Faraway (2023) premiär på Netflix. Filmen, som utspelar sig i München, Tyskland, handlar om Zeynep Altin som befinner sig i slutet av sitt äktenskap. Hon är överarbetad och slits i olika riktningar av sin make, dotter och åldrande pappa. Zeyneps mammas död och begravning, som nästan slutade i total katastrof, blir det sista strået för henne – hon lämnar München för att fly till en ö i Kroatien.

Hennes mamma köpte huset i hemlighet för flera år sedan och gav det sedan till Zeynep i hennes testamente. Hon flyr dit för att hitta frid och sig själv – problemet är bara att den förra ägaren Josip, som kommer från ön, fortfarande bor kvar i huset.

Se trailern för "Faraway" på YouTube

Karaktärerna

I Faraway (2023) spelar Naomi Krauss huvudkaraktären Zeynep Altin som flyr till en ö i Kroatien. Utöver Krauss har vi Goran Bogdan som Josip Cega, Adnan Maral som Ilyas Altin, Artjom Gilz som Conrad, Dravor Tomic som Drazen Cega och Bahar Balci som Fia Altin. Regissören för Faraway (2023) är Vanessa Jopp från Tyskland, som tidigare har regisserat filmer som Engel & Joe (2001) och Vergiss Amerika (2000).

"Faraway" har premiär i dag på Netflix.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL