Premiär för dramaserien BEEF på Netflix

Premiär för dramaserien BEEF på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
06 april 2023 kl. 13:00

Amerikansk dramakomedi

Det är premiär för Netflix mörka komediserie "Beef", där två främlingar hamnar i en trafikincident som leder till att de börjar bråka med varandra. Slutresultatet landar i att de tar det till nästa nivå med hämnd i sikte.

Premiär för serien BEEF på Netflix
Steven Yeun. Foto: Andrew Cooper/Netflix.

Premiär för BEEF på Netflix

BEEF följer efterdyningarna av en trafikolycka mellan två främlingar. Danny Cho (Steven Yeun), en misslyckad och lättkränkt entreprenör, hamnar i en hämndlysten kamp mot Amy Lau (Ali Wong), en självlärd entreprenör med ett pittoreskt liv. De växande insatserna i deras fejd spiller överp på deras liv och relationer i denna mörkt komiska och djupt gripande serie.

I serien BEEF korsar två främlingar vägar i samband med en trafikolycka och blir fiender för livet. Lee Sung Jins nya serie handlar om en eskalerande konflikt där två personer vägrar att backa, vilket leder till hämndhandlingar som blir farligare och farligare för varje ny attack. 

Premiär för serien Beef på Netflix
Alyssa Gihee Kim, Justin H. Min. Foto: Andrew Cooper/Netflix.

Stjärnorna bakom BEEF

Lee Sung Jin står för regi och manus till den här mörka komediserien. Jack Schreier har producerat och bland skådespelarna ser vi namn som Steven Yeun i rollen som Danny Cho, Ali Wong i rollen som Amy Lau, David Choe i rollen som Isaac, Young Mazino i rollen som Paul, Joseph Lee i rollen som George och sist men inte minst Patti Yasutake i rollen som Fumi.

Den mörka komediserien "BEEF" har premiär på Netflix den 6 april och består av 10 avsnitt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL