Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för den spanska thrillerserien Fake Profile på Netflix

Premiär för den spanska thrillerserien Fake Profile på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
31 maj 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
31 maj 2023

När drömmen blir till en mardröm

Camila skapar en sexig profil på nätdejtingappen Spice och letar efter sin dröm-man. Men, hennes drömmar förvandlas snabbt till mardrömmar och Camila hamnar i ett nät av sex, lögner och bedrägerier.

Fake Profile, Serie på netflix
Foto: Netflix.

Premiär för den spanska thrillerserien Fake Profile (säsong 1) på Netflix

Camila skapar en sexig profil på dejtingappen Spice för att försöka hitta mannen i sitt liv, en riktig dröm-man. Ganska snabbt så hittar hon en riktigt snygg man som heter Fernando. Det visar sig dock att han inte är singel och att hans riktiga namn är något helt annat än Fernando. Camila går i en fälla och allt blir en mardröm.

Den unga kvinnan är villig att göra vad som helst för att ta reda på vem mannen hon träffade verkligen är, och söker desperat efter vad denna lurendrejares verkliga identitet är och tvingar honom så småningom att stå till svars för varje lögn som han berättat för henne och varje löfte han gav, en efter en. Det Camila inte vet är att hon har gett sig in i en invecklad och farlig labyrint av lögner och personer som är allt annat än vad de utsäger sig för att vara. Hon dras in i en värld av förbjudet sex, bedrägeri och krafter som dödar.

Fake Profile på Netflix.
Foto: Netflix.

Den första säsongen av "Fake Profile" består av 10 avsnitt och samtliga avsnitt kommer ut på Netflix den 31 maj!

NÄSTA ARTIKEL