Premiär för den italienska komedifilmen Mixed by Erry på Netflix

Premiär för den italienska komedifilmen Mixed by Erry på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
30 maj 2023 kl. 08:05

En biografi

Mixed by Erry handlar om historien om uppgången och fallet för de 3 bröder från Neapel som lyckades skapa ett imperium av att sälja piratkopierade kassettband.

Mixed By erry
Foto: Netflix.

Premiär för den italienska komedifilmen Mixed by Erry på Netflix

Enrico, Peppe och Angelo Frattasio är tre bröder från Forcella , ett distrikt i Neapel , som lever under mycket blygsamma förhållanden under 70-talet. Deras far Pasquale smugglar te för att kunna försörja sin familj. Enrico har en passion för musikens värld och skulle vilja bli DJ, men hans brist på snyggt utseende och sin blyga personlighet hindrar honom från att ens försöka, istället tröstar han sig genom att mixa kassettband i vitvaruaffären där han arbetar och säljer vidare till både vänner och kunder.

Mixed By Erry
Foto: Netflix.

 

En blomstrande illegal verksamhet

När butiken en dag stängs ner bestämmer sig Enrico för att göra sina samlingar av kassettband till ett riktigt jobb. Först öppnar han en liten butik där han skapar skräddarsydda kassetter för kvarterets invånare, senare, tillsammans med Peppe, bestämmer han sig för att låna pengar för att köpa högteknologiska ljudinspelare som gör att han kan kopiera många kassetter på kort tid. 

Affärerna blomstrar och bröderna Frattasio blir väldigt rika och berömda, och deras varumärke Mixed By Erry är snart ett namn alla känner till, vilket ställer till med problem när kriminella är ute efter att stänga ner deras lyckosamma verksamhet.

Missa inte Mixed by Erry som har premiär på Netflix den 31 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL