Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för den animerade barnfilmen Nimona på Netflix

Premiär för den animerade barnfilmen Nimona på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
30 juni 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
30 juni 2023

En ny hjälte tar form

En riddare ditsatt för ett tragiskt brott slår sig samman med en skrällig, formskiftande tonåring för att bevisa sin oskuld. Nu är det premiär för den animerade filmen "Nimona" på Netflix.

Premiär för den animerade fmailjefilmen Nimona på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för den animerade barnfilmen Nimona på Netflix

När en riddare i en futuristisk medeltida värld döms för ett brott han inte har begått, är den enda som kan hjälpa honom att bevisa sin oskuld Nimona, en busig tonåring, som råkar vara en formskiftande varelse som han har svurit att förgöra.

Premiär för den animerade familjefilmen Nimona på Netflix
Foto: Netflix.

Med Chloë Grace Moretz i huvudrollen som Nimona

När Ballister Boldheart (Riz Ahmed), en riddare i en futuristisk medeltida värld, anklagas för ett brott han inte har begått, är den enda som kan hjälpa honom att bevisa sin oskuld Nimona (Chloë Grace Moretz), en busig tonåring med en smak för förödelse, som också råkar vara en formskiftande varelse Ballister har tränats i att förgöra.

Med hela kungariket ute efter att fånga honom, är Nimona den bästa, eller tekniskt sett den enda, Ballister kan hoppas på. Och när gränserna mellan hjältar, skurkar och monster börjar suddas ut, siktar de två nyfunna vapendragarna på att skapa allvarlig förödelse för att rentvå Ballisters namn en gång för alla, och för att Nimona bara ska få orsaka allvarlig förödelse.

Filmen är regisserad av Nick Bruno och Troy Quane, och är en episk berättelse om att hitta vänskap i de mest överraskande situationer och acceptera dig själv och andra för vem de är. Baserad på den National Book Award-nominerade, New York Times bästsäljande grafiska roman av ND Stevenson.

Missa inte den animerade äventyrsfilmen "Nimona" som har premiär på Netflix den 30 juni.

NÄSTA ARTIKEL