Premiär för dejtingserien The Ultimatum: Queer Love på Netflix

Premiär för dejtingserien The Ultimatum: Queer Love på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
24 maj 2023 kl. 10:05

Kärleksexperimenten fortsätter på Netflix

Följ par bestående av kvinnor och icke-binära personer under åtta veckor, när de befinner sig i en kritisk punkt i deras förhållanden, där ena parten är redo för äktenskap medan den andra inte riktigt känner sig där än... Nu har "The Ultimatum: Queer Love" hittat till Netflix.

The Ultimatum: Queer Love
Foto: Netflix.

Premiär för dejtingserien The Ultimatum: Queer Love på Netflix

Tidigare har vi kunnat följa The Ultimatum: Marry or Move On på Netflix. Denna realityserie gick ut på att hetero-par fick sätta sin kärlek på prov genom att umgås med andra potentiella matchningar. I slutskedet var det upp till bevis i om deras partners var redo att gifta sig med sin respektive eller välja att avsluta relationen.

Nu har The Ultimatum-universumet expanderat för att visa upp fler berättelser om kärlek, relationer och giftermålets upp- och nedgångar. I The Ultimatum: Queer Love står fem nya par, bestående av kvinnor och icke-binära personer, vid ett vägskäl i sina relationer. Inom paren är den ena partnern redo för äktenskap, och den andra verkar tvivla på om hen faktiskt är redo för att binda upp sig i ett giftermål.

Ett ultimatum ställs. Och om drygt åtta veckor kommer varje par antingen att gifta sig, eller avsluta relationen, efter att de har valt nya potentiella partners i en livs-förändrande möjlighet att få en glimt av två olika framtider.

The Ultimatum: Queer Love
Foto: Netflix.

Med start den 24 maj

Från och med den 24 maj kommer nya avsnitt av The Ultimatum: Queer Love att rullas ut varje onsdag i tio avsnitt. Avsnitten portioneras ut i följande ordning:

  • Vecka 1 (onsdag 24 maj): Avsnitt 1-4
  • Vecka 2 (onsdag 31 maj): Avsnitt 5-8
  • Vecka 3 (onsdag 7 juni): Avsnitt 9-10

Missa inte premiären av The Ultimatum: Queer Love på Netflix!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL