Premiär för äventyrsfilmen Chupa på Netflix

Premiär för äventyrsfilmen Chupa på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
07 april 2023 kl. 14:04

Ett sockersött familjeäventyr

När Alex besöker sin familj i Mexiko får han en osannolik följeslagare när han upptäcker en ung chupacabra som gömmer sig i sin farfars skjul. För att rädda den mytomspunna varelsen måste Alex och hans kusiner ge sig ut på sitt livs äventyr.

Premiär för filmen Chupa på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för äventyrsfilmen "Chupa" på Netflix

Den blyge 13-årige Alex (Evan Whitten) flyger från Kansas City till Mexiko för att träffa några avlägsna släktingar för första gången. Där träffar han sin farfar och den före detta "lucha libre"-mästaren Chava (Demián Bichir), en energisk, brottningsbesatt kusin vid namn Memo (Nickolas Verdugo) och sin orädda, hippa kusin Luna (Ashley Ciarra).

En dag upptäcker Alex en mytisk varelse som bor under hans farfars skjul. Det visar sig vara en ung "chupacabra"-unge, som han känner igen från berättelser om den fruktade, fullvuxna chupacabran, som sägs livnära sig på böndernas boskap. Alex får snart reda på att hans nya vän "Chupa" bär på en hemlighet tillsammans med sin familj, och att den envisa, farliga vetenskapsmannen Richard Quinn (Christian Slater) jagar den missförstådda varelsen för att försöka utnyttja hens krafter. För att skydda Chupa från överhängande fara ger sig Alex ut på sitt livs äventyr – ett äventyr som kommer att stärka banden till hans nyfunna familj, och påminna honom om att livets bördor är lättare när du inte behöver bära dem ensam.

Premiär för Chupa på Netflix
Foto: Netflix.

Filmen har en speltid på en timme och 35 minuter. Missa inte premiären av familjefilmen "Chupa" den 7 april på Netflix!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL