Premiär för animeserien Yakitori: Soldiers of Misfortune på Netflix

Premiär för animeserien Yakitori: Soldiers of Misfortune på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
18 maj 2023 kl. 09:00

Baserad på romanen "Yakitori" av Carlo Zen

Jorden har koloniserats av en utomjordisk civilisation, och Akiras enda hopp om en ljusare framtid är att ta värvning som en obetydlig fotsoldat. Nu har "Yakitori: Soldiers of Misfortune" anlänt till Netflix.

Premiär för Yakitori: Soldiers of Misfortune på Netflix
Foto: Netflix.

Premiär för animeserien Yakitori: Soldiers of Misfortune på Netflix

Den här animerade serien är skapad utifrån en helt ny militär science fiction-roman från Carlo Zen, som gjorde sin uppfriskande debut med Sagan om Tanya den onda.

Akira Ihotsu är en ung man som tillbringar sina dagar med att göra uppror mot ett förtryckande samhälle på en framtida jord, som styrs och kontrolleras av Shoren, Pan-Star System Trade Federation. En dag blir han upptäkt av Pupkin, som jobbar för Shoren, och ställer upp frivilligt för att ansluta sig till den planetariska infanteristyrkan "Yakitori" – en brutal enhet vars uppdrag i genomsnitt har en chockerande dödsfrekvens på 70 procent. Tillsammans med ett flertal andra missanpassade individer från andra nationer, tar Akira ställning mot sitt förutbestämda öde.

Yakitori: Soldiers of Misfortune
Foto: Netflix.

Japansk-animerat Sci-Fi

Yakitori: Soldiers of Misfortune säsong 1 består av 6 avsnitt och samtliga avsnitt kommer ut på Netflix den 18 maj. Seriens regi står Hideki Anbo för och Mitsuyasu Sakai står för manus. I rösterna hör vi Taito Ban, Asami Seto, Shunsuke Takeuchi, Kengo Kawanishi, Akari Kito, Kenjiro Tsuda, Wataru Takagi, Tetsu Inada och Hatsune Miku.

Missa inte den första säsongen av Yakitori: Soldiers of Misfortune som har premiär på Netflix den 18 maj.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL