Partner Track säsong 2 – Detta vet vi

Partner Track säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 06 september 2022 kl. 13:09 | Publicerad 05 september 2022 kl. 16:09

Mycket pekar på fortsättning

Netflix dramaserie om den hungriga advokaten Ingrid Yun är högst populär. Kan vi räkna med att få se "Partner Track" säsong 2? Detta vet vi!

I den nya serien följer vi New York-bon Ingrid Yun, en ung advokat som kämpar med sin moraliska kompass samtidigt som hon med sin stora passion försöker driva sin karriär framåt. Hela den första säsongen finns att se på streamingtjänsten och nu vill fansen veta om Partner Track säsong 2 blir verklighet. Filmtopps slutsats är att framtiden för serien ser ljus ut.

Du som verkligen vill ha snabba besked gällande en fortsättning måste vi dessvärre göra besviken. Netflix har ännu inte gått ut med om vi får en andra säsong av Partner Track. I en intervju med Entertainment Weekly berättar även seriens showrunner Georgia Lee att hon inte fått något klartecken. I samma veva avslöjar hon däremot att det har börjat smidas planer kring vad som skulle hända om den förnyas:

– Vi har inte fått grönt ljus för att göra säsong två. Men vi har tankar och idéer om vad som skulle kunna hända i den. 

 Tittarna får hålla tummarna och hoppas ett litet tag till. Netflix går vanligtvis ut med sådana besked 2-3 månader efter en premiär, vilket ser ut att bli fallet även den här gången. 

När kommer Partner Track säsong 2?

För närvarande är serien i genomsnitt Netflix näst mest populära världen över, efter skräckisen Devil in Ohio. Sett till dess popularitet och att skaparna verkar hungriga förväntar vi oss att återse Arden Cho som Ingrid Yun och Dominic Sherwood som Jeff Murphy inom en relativt snar framtid. Vanligtvis släpper Netflix en säsong om året, så vi vågar därför gissa på att en andra säsong släpps under sensommaren eller hösten 2023. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om Partner Track säsong 2.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL