Nu kommer den spanska skräckfilmen Tin & Tina till Netflix

Nu kommer den spanska skräckfilmen Tin & Tina till Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
26 maj 2023 kl. 09:05

En obehaglig psykologisk skräckfilm

Efter ett tragiskt missfall adopterar Lola och hennes man Adolfo de biologiska syskonen Tin och Tina, två underbara barn som uppfostrats med en ultrakatolsk utbildning som får dem att tolka Bibeln ordagrant.Filmen "Tin & Tina" har premiär på Netflix i dag.

Skräckfilmen Tin & Tina
Foto: Filmax International.

Nu kommer den spanska skräckfilmen Tin & Tina till Netflix

"Tin & Tina" är en psykologisk skräck-thrillerfilm från 2023 regisserad av Rubin Stein, med Milena Smit och Jaime Lorente i huvudrollerna tillsammans med Carlos González Morollón och Anastasia Russo. Filmens handling bygger på en kortfilm från 2013 med samma titel.

Handlingen utspelar sig i början av 1980-talets Spanien och förtäljer historien om Adolfo och Lola som tvingas uppleva ett traumatiskt missfall som leder till att Lola börjar tvivla över sin relation till gud. Adolfo och Lola bestämmer sig för att adoptera två barn, Tin och Tina, två läskiga, föräldralösa tvillingsyskon som utbildats under strikta religiösa läror i ett kloster.

Tin & Tina
Foto: Filmax International.

Familjelivet som blev till ett helvete

På sin bröllopsdag drabbas Lola av en inre blödning och hon förlorar barnet hon väntade. På sjukhuset får hon veta att hon aldrig kommer att kunna bli gravid igen. Några månader senare, medan Lola fortfarande lider efter den traumatiska upplevelsen, övertygar hennes man Adolfo henne om att adoptera ett barn i ett kloster nära staden.

Men, istället för att adoptera en bebis bestämmer sig Lola för att adoptera Tin och Tina, två underbara tvillingar med talang för musik. Lola upptäcker snabbt att Tin och Tina är frenetiskt religiösa och de tolkar Bibeln ordagrant. Besatta av Kristus, Gud och frälsningen, förvandlar deras attityd och beteende deras fridfulla familjeliv till ett helvete fullt av rädsla.

Missa inte skräckfilmen Tin & Tina som kommer till Netflix den 26 maj!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL