Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kommer den andra säsongen av Back to 15 till Netflix

Nu kommer den andra säsongen av Back to 15 till Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
05 juli 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
05 juli 2023

Den brasilianska komediserien är tillbaka

30-åriga Anita måste återvända till 15 års ålder för att försöka fixa livet för sin syster, Luiza. Efter en katastrofal dag av inblandning i allas liv, återvänder Anita till 2021 bara för att upptäcka att hennes perfekta dag i Paris med Henrique inte längre hände. Allt är annorlunda...

Premiär för Back to 15 säsong 2 på Netflix
Maisa Silva. Foto: Laura Campanella / Netflix.

Premiär för Back to 15 (säsong 2) på Netflix

Back to 15 är serien om en 30-årig kvinna som reser tillbaka i tiden och blir tonåring igen. Maisa Silva, som spelar 15-åriga Anita, och Camila Queiroz, som spelar vuxna Anita, återvänder till Netflix den 5 juli för en andra säsong.

I den nya säsongen måste 30-åriga Anita återvända till 15 års ålder för att försöka fixa sin syster Luizas liv. Joel har dock hackat sitt Floguinho-konto och har också blivit en tidsresenär. Efter en katastrofal dag av inblandning i allas liv, återvänder Anita till 2021 bara för att upptäcka att hennes perfekta dag i Paris med Henrique inte längre har ägt rum. Allt är annorlunda. Och nu då? Anita och Joel behöver gå samman och sätta allt på rätt spår igen och fixa framtiden. Mitt i allt detta måste hon fortfarande bestämma sig för vem hon vill hålla fast vid, den romantiska Henrique, hennes partner Joel, eller den osannolika och oemotståndliga Fabrício.

Premiär för den andra säsongen av Back to 15 på Netflix
Maisa Silva. Foto: Laura Campanella / Netflix.

Det blir en nostalgitripp för alla millenials

Inspirerad av boken med samma namn skriven av författaren Bruna Vieira, ger Back to 15 i sin andra säsong ännu mer 2000-talsnostalgi. Kul, galenskap och naturligtvis drama från både vuxen- och tonårslivet. Huvudregissören är Maria de Medicis, med episodiska regissörer Marina Person och Ian SBF.

– Det är en glädje och en stor prestation att vara en del av det här projektet. Säsong 2 av Back to 15 har höjt nostalgin med scener som till exempel hyllar Charlie Brown Jr, samt fortsätter att ta upp mer relevanta ämnen som mångfald, säger Maria via ett pressmeddelande.

Missa inte "Back to" 15 (säsong 2) som har premiär på Netflix den 5 juli.

NÄSTA ARTIKEL