Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nu kan du vara med i Netflix nya nordiska satsning

Nu kan du vara med i Netflix nya nordiska satsning

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 september 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 september 2023

Medverka i storserien "Midsommarnatt"

Sugen på att medverka i en Netflixproduktion? Nu letar den kommande serien "Midsommarnatt" efter svenska personer som vill vara med under inspelningen, som sker i Norge.

Produktionen av Netflixserien Midsommarnatt är i full gång. Den kommande satsningen är ett norsksvenskt projekt med anknutna skådespelare som inkluderar Pernilla August, Dennis Storhøi, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Linn Skåber, Kim Falck, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa och Kadir Talabani.

Den kommande serien beskrivs utforska relationer, äktenskap, kärlek, svek, hopp, drömmar, avundsjuka, förlåtelse och hemliga dubbelliv. Handlingen utspelar sig i samband med Midsommar, då festligheterna är i full gång och kärleken finns i luften. Men det är också en stund då Carina och Johannes, efter 30 års äktenskap, bestämmer sig för att avslöja en stor hemlighet för sin familj och sina vänner. Avslöjandet får sedan oanade konsekvenser.

Regissören och hjärnan bakom satsningen är Per-Olav Sørensen (Störst av allt, The Playlist) och serien har förväntad premiär 2024.

Nu kan du vara med i Netflix nya nordiska satsning
Foto: Netflix / Max Emanuelsson.

Nu kan du vara med i Netflix nya nordiska satsning "Midsommarnatt"

Netflix har tidigare avslöjat att inspelningen av Midsommarnatt skulle ske i Oslo sommaren 2023, och nu är produktionen på jakt efter förstärkning i form av svenskar. Det är på sociala medier som The Global Ensemble Drama de senaste dagarna eftersökt svenskar i åldrarna 20–100 år som kan vara med på inspelningen i Asker den 5 september.

I huvudsak är det män som efterfrågas, men produktionen är också öppen för att överväga även andra sökande.

Befinner du dig som svensk i Oslo-/Askertrakten och vill vara med i en Netflixserie är det dags att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Det kan du bland annat göra via ett formulär som delats på Svenskar i Oslos Facebook-sida.

NÄSTA ARTIKEL