Nu kan du streama nya Spy Kids – barnfavoriten gör comeback på Netflix

Nu kan du streama nya Spy Kids – barnfavoriten gör comeback på Netflix

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
22 september 2023 kl. 10:09

Spionungarna är redo att charma en ny generation med Spy Kids: Armageddon

"Spy Kids"-filmserien introducerade en hel generation barn för actiongenren i början av 2000-talet – och nu är det dags att charma en ny generation. Netflix har blåst nytt liv i franchisen med nya "Spy Kids: Armageddon".

År 2001 kom Spy Kids ut, och den följdes snabbt upp av ytterligare två filmer de efterföljande två åren. Filmerna blev en stor succé och introducerade en hel generation ungar för spion- och actiongenrens oändliga möjligheter och fartfyllda karaktär. Några år senare, 2011, kom ytterligare en uppföljare – en mindre lyckad sådan – och nu är det alltså dags att blåsa nytt liv i Spy Kids igen. 

I dag har Spy Kids: Armageddon premiär på Netflix och det är en perfekt fredagsfilm för den som vill känna lite nostalgi, kanske introducera sina egna barn för lite action, eller för familjer som bara vill se något underhållande och lättsmält.

Nu kan du streama nya Spy Kids – barnfavoriten gör comeback på Netflix
Foto: Netflix.

Nu kan du streama nya Spy Kids: Armageddon – barnfavoriten gör comeback på Netflix

I nya "Spy Kids: Armageddon" på Netflix introduceras vi för nya karaktärer och spionäventyr – men konceptet är bekant. Två ungar upptäcker att deras föräldrar är hemliga agenter och innan de vet ordet av måste de själva ge sig in i branschen.

Denna gången är det barnen i familjen Tango-Torrez som måste ta sig an rollen som hemliga agenter för att kunna rädda världen och sina föräldrar från en maktgirig spelutvecklare som tar kontroll över all teknologi.

Robert Rodriguez återvänder som regissör för Spy Kids

Robert Rodriguez är mannen som ligger bakom råa rullar som Sin City (2005), Planet Terror (2007) och From Dusk Till Dawn (1996) – med andra ord filmer som är allt annat än barnanpassade – men som lustigt nog också sjösatte hela Spy Kids-franchisen. Rodriguez har skrivit och regisserat de fyra filmerna som släpptes mellan 2001–2011 och han är tillbaka även denna gången, med Spy Kids: Armageddon.

Rollistan ser däremot väldigt annorlunda ut. Denna gången är det Connor Esterson och Everly Carganilla som agerar spionungar och Zachary Levi och Gina Rodriguez som spelar deras föräldrar. Andra skådespelare som medverkar i filmen inkluderar Billy Magnussen och D. J. Cotrona m.fl.

Här kan du streama alla Spy Kids-filmer

Vill du värma upp inför Spy Kids: Armageddon med de tidigare filmerna kan du följa guiden nedan:

Det finns också en animerad serie att streama – här streamar du Spy Kids: På viktigt uppdrag.

"Spy Kids: Armageddon" finns att streama på Netflix från och med i dag, den 22 september.

NÄSTA ARTIKEL