Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se klipp ur Länge leve Bonusfamiljen

Nu kan du streama Länge leve Bonusfamiljen

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 augusti 2023

Långfilmer dyker upp hos streamingjätten

I dag är det streamingpremiär för "Länge leve bonusfamiljen". Om du inte har sett succéfilmen från i julas går det alltså fint att se den hemma i TV-soffan redan i kväll.

I december var det dags för Bonusfamiljen att ta klivet till bioduken, och då med succéfilmen Länge leve bonusfamiljen. Nu är det dags för nästa steg i ordningen när långfilmen blir tillgänglig för streaming.

Tidigare har det förvisso gått bra att hyra och köpa filmen digitalt, men nu kan alla som har ett Netflix-abonnemang säga hej till Lisa, Patrik, Martin, Bigge och Eddie.

Streamingpremiär för Länge leve bonusfamiljen
Foto: SF Studios

Nu kan du streama Länge leve Bonusfamiljen

Länge leve bonusfamiljen fick högt betyg av Filmtopps Axel Diedrichs, som ansåg att den var "minst lika bra som serien". Han tyckte också att filmen var "genomgående välspelad" och lyfte särskilt fram Erik "Jerka" Johanssons insats.

För den som inte vet fokuserar Länge leve bonusfamiljen en dramakomedi op Lisa och Patrik, som just har lappat ihop sitt äktenskap efter att han varit otrogen. Men så händer något som sätter allt i gungning igen – ett brev från tingsrätten dimper ner.

Det visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik blir bestört, han vill absolut inte vara skild från Lisa och bestämmer sig för att överraska henne i fjällen med ett bröllop på nyårsafton

Se trailern till Länge leve bonusfamiljen här nedan:

"Länge leve bonusfamiljen" finns nu att streama på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL