Top Boy säsong 3 – Detta vet vi

Nu är Top Boy tillbaka på Netflix med sin sista säsong

  • Netflix
Filmtopp
07 september 2023 kl. 11:02

Top Boy, Drama, Netflix

Tio år efter att originalserien "Top Boy: Summerhouse" släppte sina första avsnitt är det dags för fortsättningen "Top Boy" att ha premiär på Netflix.

Med två BAFTA-vinster och ett IMDb-betyg på 8,4 av 10 baserat på 30 000 röster, måste Netflix Top Boy ses som en av streamingtjänstens mer framgångsrika långkörare. Serien är nu tillbaka med sex stycken ytterligare avsnitt på Netflix.

För den som inte vet är Top Boy ett brittisk kriminaldrama, som utforskar den farliga världen av knarkhandel och våld i Londons östra förorter. Serien fokuserar på livet i East London och följer huvudkaraktärerna Dushane och Sully, två gangstrar som kämpar för makt och överlevnad i en konkurrensutsatt drogvärld. Handlingen kretsar kring knarkaffärer, rivalitet, vänskap och konsekvenserna av deras val.

Se trailern nedan:

Är det den tredje eller femte säsongen av Top Boy?

Lite märkligt, i vart fall förvirrande, är detta både den tredje och den femte säsongen av Top Boy. Serien sändes först på Channel 4, men efter att Netflix tog över produktionen fick de två första säsongerna namnet Top Boy: Summerhouse, medan den tredje säsongen rubricerades som den första säsongen av "den nya serien" Top Boy.

Med andra ord utgör de nya avsnitten säsong tre om du frågar Netflix och säsong fem om du frågar fansen. Vad alla kan enas om, däremot, är att det är den sista.

Nu finns alla avsnitt av "Top Boy" tillgängliga att streama på Netflix.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL