Första bilderna från Stranger Things säsong 4B släppta

Nu är nya Stranger Things här – Så långa är avsnitten

  • Netflix
Filmtopp
01 juli 2022 kl. 09:07

Slår nytt rekord för serien

Nu har två nya avsnitt av "Stranger Things" fjärde säsong släppts på Netflix. Trots att de är få till antalet är det bara att börja förbereda kaffekokarna.

Bröderna Duffers otroliga framgångssaga Stranger Things är världens mest populära TV-serie just nu. Att toppa IMDb:s popularitetslista är ingen liten bedrift, särskilt inte i en tid när det släpps högkvalitativa TV-serier på löpande band.

Två nya avsnitt släppta

Den 27 maj fick vi ta del av sju stycken nya avsnitt av Stranger Things fjärde säsong. I dag, 09.00, släpptes de resterande två avsnitten, som förhoppningsvis kommer att svara på alla våra frågor, knyta ihop säcken och samtidigt bana vägen för seriens femte och avslutande säsong.

Vad som utmärkte säsongens tidigare avsnitt var den långa speltiden, som varierade mellan 1 tim 4 min till 1 tim 38 min. Nu förstår vi att detta bara var uppvärmning.

Så långa är nya avsnitten

Avsnitt åtta, som går under namnet "Papa" klockar in på en speltid på 1 tim 25 min, som en något kortare långfilm med andra ord. Det andra avsnittet, däremot, heter "The Piggyback" och sträcker sig över 2 tim och 30 min.

Med andra ord, i kväll när det är dags, får du göra dig redo för en 3 timmar och 55 minuter lång sittning för att avverka säsongens finalavsnitt. Tack kaffe, för att du finns.

Mer läsning:

  •  
ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL