Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Witcher säsong 2

Netflix överraskar med The Witcher-trailer

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 oktober 2021

Återse Geralt of Rivia

I dag lanserade Netflix en ny trailer till "The Witcher" säsong 2. Om du gillade den förra säsongen är det bara att skriva upp premiärdatumet direkt.

Nu är det inte lång tid kvar. Snart får vi äntligen återse Geralt of Rivia på sitt äventyr i Netflix-serien The Witcher.

I dag överraskade streamingtjänsten oss med en sprillans ny trailer som du kan se här nedan:

I den andra säsongen är Geralt av Rivia övertygad om att Yennefers liv gick förlorat i slaget vid Sodden och tar prinsessan Cirilla till den säkraste platsen han vet om – hans barndomshem Kaer Morhen. Samtidigt som Kontinentens kungar, alver, människor och demoner strävar efter makt bortom murarna måste Geralt skydda flickan från något mycket farligare: den mystiska kraften hon bär inom sig.

The Witcher är baserad på de bästsäljande böckerna med samma namn och är en storslagen berättelse om familj och öde. Historien skildrar tre individers sammanflätade öden i den stora Kontinenten där människor, alver, trollkarlar, gnomer och monster kämpar för att överleva och frodas – och där det inte är lätt att urskilja gott från ont.

Den andra säsongen av The Witcher har premiär på Netflix den 17 december.

NÄSTA ARTIKEL