Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Witcher.

Netflix gör spinoff till "The Witcher"

  • Netflix
Kristian Andersson | Nyhet
28 juli 2020
Kristian Andersson | Nyhet
28 juli 2020

"The Witcher: Blood Origin" på gång.

Netflix planerar en spinoff av "The Witcher" som ska utspela sig 1 200 år tidigare än huvudhandlingen. Serien ska heta "The Witcher: Blood Origin".

Henry Cavill i The Witcher.
Henry Cavill i The Witcher. Foto: Netflix

Netflix har annonserat att en spinoff på "The Witcher" är på väg. Serien ska heta The Witcher: Blood Origin och bestå av sex avsnitt. I den populära serien The Witcher fick världen bland annat se se Henry Cavill i huvudrollen som monsterjägaren Geralt of Rivia som slår följe med en mäktig häxa och en ung prinsessa. The Witcher är Netflix näst mest sedda serie med omkring 76 miljoner internationella tittare bara under de första fyra veckorna.

Deadline rapporterar att The Witcher: Blood Origin kommer att utspela sig 1 200 år innan huvudhandlingen och visa hur människor, monster och alver slås samma till en värld och tvingas leva med varandra

Serien kommer att spelas in i England och än så länge har vi inte fått veta vilka skådespelare som ska medverka. Declan de Barry och Lauren Schmidt Hissrich kommer att involveras igen och bland annat skriva manus och producera.

Declan de Barry berättar följande:

Som ett livslångt fan av fantasy är jag extremt exalterad över att berätta om uppföljaren The Witcher: Blood Origin. En fråga som länge har snurrat i mitt huvud sedan jag läste den första första boken är hur ser världen ut innan världarna slogs samman? Jag har länge varit intresserad av civilisationers uppgång och fall.

När vi kommer att få se säsong två av The Withcer har vi i nuläget ingen aning om och hur serierna knyts samman vet vi heller inte. Läs också vår recension på The Witcher.

NÄSTA ARTIKEL