Ny teaser till Stranger Things – då kommer säsong 4

Netflix bekräftar: Stranger Things får ny serie

  • Netflix
Filmtopp
11 april 2023 kl. 08:04

Duffer-bröderna är med och producenter

Nu kan vi meddela att Netflix gör en ny Stranger Things-serie. Den här gången rör det sig om ett animerat äventyr.

Med den femte och sista säsongen runt hörnet bygger Netflix vidare på deras mest streamade serie. Streamingtjänsten gör nämligen en animerad Stranger Things-serie som utspelar sig innanför originalets universum.

Som det tenderar att vara med produktioner i ett tidigt stadie finns det få detaljer att dela vidare, så är även fallet den här gången. Det vi däremot vet om den nya Stranger Things-serien är att den utvecklas av Eric Robles och Flying Bark Productions. Robles ligger bakom de animerade serierna Random! CartoonsFanboy & Chum Chum och Glitch Techs. Likaså vet vi att originalseriens högsta höns, Matt och Russ Duffer, är ombord.  

Netflix bekräftar: Stranger Things får ny serie
Foto: Netflix.

Besked om ny Stranger Things-serie: "Vi har alltid drömt om en animerad..."

I samband med de stora nyheterna delar skaparna bakom Stranger Things sin pepp kring projektet. 

– Vi har alltid drömt om en animerad Stranger Things i samma anda som de tecknade serier vi växte upp med att kolla på lördagsmorgnarna. Att se denna dröm bli verklighet är så spännande, säger Duffer-bröderna i ett uttalande och fortsätter: 

– Vi kunde bli mer imponerade av vad Eric Robles och hans team har tagit fram – manuset och skisserna är otroliga. Vi längtar efter att få dela med oss av mer till er! Äventyret fortsätter...

Vad gäller titel och premiärdatum har vi ännu inget att dela med oss av.

Netflix har även hintat om att det finns planer på en ny otecknad spinoff-serie på "Stranger Things" som utspelar sig i Hawkins på 50-talet och följer nya karaktärer.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL