Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Love Never Lies – Netflix realityserie finns nu i Sverige

Love Never Lies – Netflix realityserie finns nu i Sverige

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 november 2021

Lögner står dig dyrt i Netflix nya realityserie

Netflix realitysatsning fortsätter att gå på högvarv. Den spanska serien "Love Never Lies" (eller "Sann kärlek" som Netflix försöker lyfta fram den som i Sverige) är det senaste realityprogrammet som hittat till streamingtjänsten.

LÄS OCKSÅ:

Det har nog undgått få att Netflix lägger allt mer krut på att producera realityprogram. Serier som Sexy Beasts, Blown AwayToo Hot To Handle, The Circle och Love on the Spectrum är bara några exempel på Netflix-titlar inom realitygenren som uppmärksammats stort på vissa håll.

Senast ut i streamingtjänstens uppsjö av realityproduktioner är spanska Love Never Lies, som blev tillgänglig i Sverige idag, den 11 november.

Precis som det så ofta är i realityproduktioner, så är det kärlek i fokus även i Love Never Lies. Vad som däremot är unikt med programmet är att deltagarna straffas om de ljuger och belönas när de talar sanning.

I avsnitten utsätts sex olika par för ett lögndetektortest. Ertappas någon med att ljuga kostar det pengar, men talar de däremot sanning blir de belönade med pengar. Totalt kan de vinna upp till 100 000 EURO.

Det sista avsnittet av "Love Never Lies" kommer till Netflix den 18 november.

NÄSTA ARTIKEL