Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Lost in Space säsong 4

Därför kommer inte Lost in Space säsong 4 att ske

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
01 december 2021

Ser mörkt ut för den populära familjeserien

Nu har den tredje säsongen av "Lost in Space" landat hos Netflix. För den som undrar om "Lost in Space" säsong 4 kommer att bli verklighet, får leta efter tecken bland stjärnorna…

Äntligen har fortsättningen på Netflix populära äventyrsserie Lost in Space dykt upp hos streamingjätten – serien som har gjort sig känd för att fungera lika bra för vuxna som små.

För den som inte vet följer vi under säsongernas gång familjen Robinson som, efter att ha kraschlandat på en främmande planet, måste kämpa för att överleva och ta sig därifrån. Men de är omgivna av dolda faror.

Serien bygger på ett manus av den numera avlidne Irwin Allen (1916-1991) som tidigare ligger bakom framgångar som Skyskrapan brinner och En försvunnen värld. I rollerna ser vi bland andra Molly Parker, Toby Stephens och Maxwell Jenkins.

Lost in Space säsong 4 kommer inte att ske på Netflix

Tyvärr ser det inte ljust ut för någon fortsättning. Netflix har sedan tidigare gått ut med att den tredje säsongen ska bli den sista, vilket oftast, men inte alltid, stämmer när streamingjätten väl har gjort ett officiellt uttalande.

– Vi har alltid sett den här specifika historien om familjen Robbinsons som en trilogi. Ett tredelat, episka familjeäventyr med en tydlig början, mitt och final, säger seriens showrunner Zack Estrin till Variety.

Vad som krävs för att serien ska få en fortsättning är antingen att Netflix ändrar sig (som de gjorde med Lucifer) eller att ett annat bolag köper upp idén och tar vidare berättelsen.

Båda scenarier är dessvärre inte särskilt troliga, men man ska aldrig säga aldrig. Vi har sett det hända förut och det kommer garanterat att hända igen, men att det skulle ske just med Lost in Space är inget vi vågar hoppas på.

Samtliga avsnitt av Lost in Space finns nu tillgängliga på Netflix.

NÄSTA ARTIKEL