Lockwood & Co säsong 2 – Detta vet vi

Lockwood & Co säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 29 januari 2023 kl. 17:01 | Publicerad 28 januari 2023 kl. 19:01

Räkna med fortsättning på Netflix nya äventyrssatsning

Väntar du på att streamingtjänsten ska ge klartecken för "Lockwood & Co" säsong 2? Här är allt vi vet om en eventuell fortsättning på serien.

Tidigt in på 2023 ser Netflix ut att ha en ny succé att stoltsera med. Sedan premiären har deras senaste fantasyserie varit ett av streamingtjänstens stora dragplåster. Så, planerar Netflix för att vi prenumeranter ska få uppleva Lockwood & Co säsong 2? Ingenting är ännu klart, men allting pekar på att det kommer en fortsättning. 

Lockwood & Co säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Nej, Netflix har ännu inte gått ut med att de beställer en till säsong av Lockwood & Co, men vi har svårt att se vad som skulle hindra dem från att göra det. Serien är i genomsnitt streamingtjänstens mest populära runt om i världen just nu, och i Sverige står den flaggad som den mest omtyckta på topplistan. 

Fortsättningsvis råder det ingen brist på underlag för skaparna att bygga vidare serien på. Berättelsen bygger på författaren Jonathan Strouds romanserie som består av hela fem delar. Det vore förvåna oss ifall Netflix skulle göra en så pass påkostad produktion utan ambitioner om att göra flera säsonger. I synnerhet inte i dessa tider där de får utstå mycket kritik för sitt innehåll och skulle må utmärkt av en ny långlivad succé.

När kommer Lockwood & Co säsong 2?

Förutsatt att vi får se mer av serien, så förväntar vi oss att det tar mellan 12-18 månader innan den landar. Det är så lång tid det brukar ta för Netflix att släppa uppföljande säsonger. Med andra ord dyker den isåfall som tidigast upp till våren 2024. 

Filmtopp håller dig uppdaterad om "Lockwood & Co" säsong 2.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL