Krigsseglaren säsong 2 – Detta vet vi

Krigsseglaren säsong 2 – Detta vet vi

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad kl. 17:04 | Publicerad 03 april 2023 kl. 08:04

Förvänta dig ingen fortsättning

Många har fallit för Netflix norska storserie, men trots intresset talar det mesta talar emot för att vi ska få se "Krigsseglaren" säsong 2.

Med sin nya serie har Gunnar Vikene adapterat filmen med samma titel som hade premiär på Netflix förra året. Detta för att kunna berätta storyn om de norska sjömännen som stred för de allierade ännu mer fulländat. Har du sett färdigt avsnitten i en närmast skamlös takt? Då är du inte ensam. Du heller heller inte själv om att undra ifall vi kan förvänta oss att se Krigsseglaren säsong 2. Även om inget är klart, ser det mörkt ut på den fronten.

Krigsseglaren säsong 2 – Detta vet vi
Foto: Netflix.

Detta talar emot Krigsseglaren säsong 2

Netflix har inte gått ut med planer på en uppföljande säsong. Sådana besked kan dröja, men i det här fallet skulle vi inte rekommendera att du håller andan. Krigsseglaren (som på engelska heter War Sailor) är flaggad som miniserie, vilket innebär att den är tänkt att endast ha en säsong. Vidare berättas seriens huvudsakliga handling klart och därmed är den inte i behov av fler säsonger. 

Men man ska förstås aldrig säga aldrig – en succé är alltid en succé. Kanske kommer Netflix överväga att göra Krigsseglaren säsong 2 men isåfall ser vi framför oss att de berättar en helt annan historia. Att man gör en typisk uppföljare bedömer vi alltså som något osannolikt.

Filmtopp håller dig uppdaterad om seriens framtid.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL