KLART: You säsong 5 blir seriens sista – då kommer den

KLART: You säsong 5 blir seriens sista – då kommer den

  • Netflix
Filmtopp
24 mars 2023 kl. 16:25

Nu ser vi slutet på tunneln

Netflix meddelar nu att "You" säsong 5 blir verklighet, men att serien därefter tar slut. I samma veva avslöjar de att finalen släpps under 2024.

Nyligen var det premiär för den andra halvan av fjärde säsongen av You på Netflix. De nya avsnitten möttes av positiv respons och seglade snabbt upp bland streamingtjänstens mest streamade. För de som vill se mer av den populära stalkerserien kommer goda nyheter.

På sitt officiella Twitter-konto ger Netflix fansen det positiva beskedet att You säsong 5 blir verklighet. Vidare avslöjar de att det blir seriens allra sista säsong, och att den släpps på streamingtjänsten någon gång under 2024.

Detta vet vi om You säsong 5

Att det skulle bli en femte och sista säsong av You kommer kanske inte som någon större överraskning. Den senaste säsongen avslutades med en tydlig indikation på att berättelsen inte var helt färdigberättad av seriens stjärna har tidigare sagt att det finns utrymme för mera:

– Jag skrev på ett sexårskontrakt direkt. Så de kan göra två till om de vill. Jag tror att om det kommer en till säsong så kommer det nog bara bli en, sade Penn Badgley i en intervju med podcasten Happy Sad Confused.

I dagsläget finns det inga officiella om den nya säsongen men troligtvis kommer den nya säsongen att handla om Joes inre slitningar i en ny sorts kamp mellan det goda och det onda.

"You" säsong fem har premiär under 2024. Sett till hur tidigare säsonger har lanserats lär det bli till våren. Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL