Här är alla singlar i Love is Blind Sverige 2024

KLART: Love Is Blind Sverige kommer tillbaka – då släpps säsong 2

  • Netflix
Eric Diedrichs
18 mars 2024 kl. 17:03

Succéprogrammet återvänder

Netflix realityprogram "Love Is Blind Sverige" ska få en ny säsong. Detta bekräftar streamingjätten på presseventet NEXT ON NETFLIX.

Är kärleken verkligen blind? Ja, den frågan ställer sig singlarna i Love Is Blind. Realityprogrammets koncept må ha uppkommit i USA, men sedan dess har det ynglat av sig till Brasilien, Japan och Sverige.

Den 12 januari var det global premiär för Love Is Blind Sverige, som blev en internationell succé. I programmet fick svenska singlar testa att söka kärleken med öronen. Utan möjlighet att se varandra fick de ställa till varandra och konversera för att se om en gnista kan tändas utan ögonens hjälp.

Den första säsongen av Love Is Blind Sverige fick miljontals tittare, men möttes också av kritik för att ha de mest ytliga avsnitten i programmets historia.

Love Is Blind Sverige kommer tillbaka

När Filmtopp tidigare i år frågade Netflix om det skulle komma en ny säsong ville de inte ge ett klart besked, men på presseventet NEXT ON NETFLIX, som hölls i dag i Stockholm, blev det äntligen officiellt.

Love Is Blind Sverige kommer att få en andra säsong och den kommer att släppas 2025. Något exakt datum har inte tillkännagetts men troligtvis blir det till januari.

Filmtopp håller dig uppdaterad om vad som sker med "Love Is Blind Sverige" säsong två.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL