KLART: Då släpps återträffen i Love is Blind Sverige – se ny trailer

KLART: Då släpps återträffen i Love is Blind Sverige – se ny trailer

  • Netflix
Axel Diedrichs
23 januari 2024 kl. 09:01
ANNONS
ANNONS

Nu börjar det dra ihop sig

På fredag är det dags för final, men säsongen slutar inte där. Den 28 januari släpper Netflix återträffen i "Love is Blind Sverige".

Vi närmar oss ett avslut på den första säsongen och alla undrar vi hur det ska gå för de olika paren som avancerat i kärleksexperimentet. Nu har Netflix släppt trailern till fredagens bröllopsavsnitt och premiärdatumet till Återträffen av Love is Blind Sverige. I Återträffen träffas deltagarna för första gången efter att de sagt ja – eller nej. De reflekterar över sina relationer, berättar mer om säsongens händelser och avslöjar hemligheter om vad som har hänt efter att experimentet avslutats.

Se trailern till Love is Blind-finalen här: 

Bröllopsavsnittet släpps på Netflix fredagen den 26 januari. Återträffen släpps söndagen den 28 januari klockan 18.00.

Om experimentet som är Love is Blind

I realityformatet Love is Blind, som i haft sin efterlängtade sverigepremiär, får singlar som vill bli älskade för sitt inre, välja någon att gifta sig med utan att någonsin ha sett dem. Under de kommande fyra veckorna flyttar de ihop, planerar sitt bröllop och försöker få en fysisk koppling till deras redan känslomässiga band. När deras bröllopsdag närmar sig, kommer de att gifta sig med personen de blint blev kära i? Eller kommer livet utanför och yttre faktorer att ha saboterat för dem?

I dagsläget finns det åtta avsnitt av säsongens sammanlagda tio att ta del av.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL