KLART: då har serien Barracuda Queens premiär – se bilder här

KLART: då har serien Barracuda Queens premiär – se bilder här

  • Netflix
Filmtopp
23 mars 2023 kl. 09:03

Snart kommer Netflix nästa svenska satsning

Nu kan vi meddela när den nya Barracuda Queens med Izabella Scorupco och Alva Bratt har premiär på Netflix. Likaså har de första bilderna släppts.

Netflix nya svenska serie Barracuda Queens tar oss tillbaka till året 1995 när den ikoniska ”girl-power-eran” har precis börjat. I dag presenterar streamingtjänsten sina första bilder från produktionen och det officiella premiärdatumet.

Lollo, Klara, Frida och Mia är fyra priviligierade tjejer från Djursholm som kallar sig för ”Barracuda Queens” från sina festdagar på stranden Barracuda. Efter att ha dragit på sig en enorm festnota gör tjejerna i ren desperation upp en vårdslös plan – att råna sin nya granne Aminas hus. Saker och ting går dock inte som planerat, men Amina är lyckligtvis mer intresserad av att bli en del av gänget än att anmäla dem till polisen. Tillsammans fortsätter tjejerna att göra allt fler inbrott, där de riktar in sig på sina outhärdliga och rika grannar. Om dagarna är de högpresterande studenter och döttrar, men på nätterna är de hänsynslösa tjuvar – som söker spänning, frigörelse och hämnd på män som behandlat dem illa. Och ingen kommer någonsin misstänka dem... eller?

Allt om svenska serien Barracuda Queens på Netflix
Foto: Netflix.

Då har serien Barracuda Queens premiär på Netflix

Serien är löst inspirerad av verkliga händelser och följer ett gäng unga tjejer på 90-talet som gör inbrott i överklassens fina villor – för att göra uppror, söka spänning och hämnas på män som har behandlat dem illa. Serien skildrar också en värld där vissa kommer undan med brott, och andra inte.

Den svenska serien Barracuda Queens har global premiär den 8 juni och i rollerna syns bland andra Alva BrattTindra Monsen, Sandra ZubovicTea StjärneSarah Gustafsson och Izabella Scorupco.

Se första bilder ur Barracuda Queens här

Foto: Netflix.
Foto: Netflix.
Foto: Netflix.
Foto: Netflix.
Foto: Netflix.
Foto: Netflix.

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL