Karaktären Jamie Lee Curtis jättegärna vill spela i One Piece-serien

Karaktären Jamie Lee Curtis jättegärna vill spela i One Piece-serien

  • Netflix
Filmtopp
24 september 2023 kl. 14:09

Oscarsvinnaren har siktet ställt på sin nästa roll

Netflix "One Piece"-serie har blivit en stor tittarfavorit – men även för Jamie Lee Curtis. Nu har stjärnan själv gått ut på Instagram för att be produktionen om en roll för nästa säsong.

Redan 1978 skrev Jamie Lee Curtis in sig i filmhistorien med John Carpenters banbrytande slasher Halloween. Men efter att ha tagit över mamma Janet Leighs titel som Hollywoods "scream queen" har Jamie breddat repertoaren med komedier, dramer, action och ja, i princip allt möjligt. På årets Oscarsgala tog hon också hem Oscarn för Bästa kvinnliga biroll för sin korvfingrade insats i dundersuccén Everything Everywhere All at Once.

Nu – kanske mer populär och respekterad än någonsin – tar hon sikte på någonting helt annat. På Instagram skriver nämligen stjärnan att hon vill ha en specifik roll i Netflix mangaadaption One Piece.

Karaktären Jamie Lee Curtis jättegärna vill spela i One Piece-serien

Flera fans har visat ett stort intresse för att se Jamie Lee Curtis i rollen som Doctor Kureha i den andra säsongen av One Piece. Nu ser deras önskningar ut att gå i uppfyllelse:

"NÄR strejken mot AMTPT är AVGJORD med ett RÄTTVIST KONTRAKT, ska jag lobba tillsammans med den växande fan-frenesin för att bli Doctor Kureha i @onepiecenetflix"

Nu håller vi tummarna för att Jamie Lee Curtis säkrar rollen.

NÄSTA ARTIKEL