Josephine Bornebusch regisserar och har huvudrollen i ny Netflix-film

Josephine Bornebusch regisserar och gör huvudrollen i ny Netflix-film

  • Netflix
Filmtopp
29 mars 2023 kl. 09:03

"Äntligen händer det!"

Idag presenterar Netflix den nya svenska filmen som går under arbetstiteln Let Go, en svensk dramafilm från den hyllade skådespelaren och filmskaparen Josephine Bornebusch (Älska mig, ORCA, Harmonica). Josephine kommer även stå för filmens regi samt spela en av huvudrollerna.

Let Go är ett drama om att hitta vad som verkligen betyder något. Filmen kretsar kring Stella (Josephine Bornebusch). Stella har allt under kontroll… förutom förskolesonens bekräftelsebehov, dotterns tonårshumör och makens oförmåga att vara närvarande. Familjen är på väg att brista när Stella får ett besked som förändrar allt. Hon bestämmer sig för att dra med alla på en resa där hon måste lyckas med det omöjliga – att samla familjen igen. 

Josephine Bornebusch regisserar och har huvudrollen i ny Netflix-film
Foto: Fredrik Wannerstedt / Netflix.

Filmen är skapad, skriven och kommer att regisseras av Josephine Bornebusch, som säger följande om projektet:

– Jag har en förkärlek för att skriva om igenkänning, familjer och livets gilla gång med allt vad det innebär. Sorg, glädje, kärlek och svek. När den här historien kom till mig så berättade jag om den för Netflix i ett tidigt skede. De trodde på projektet lika mycket som jag och uppmuntrade mig att gräva djupare i berättelsen. Jag är så glad för att vi nu gör den här filmen tillsammans, med potential att nå både långt och brett. Äntligen händer det!

"Let Go" har global premiär på Netflix under 2024. Resterande rollbesättning är ännu inte offentliggjord.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL