Jessica Almenäs leder Love is Blind Sverige – då har programmet premiär

Jessica Almenäs leder Love is Blind Sverige – då har programmet premiär

  • Netflix
Axel Diedrichs
07 december 2023 kl. 09:12

Allt vi vet om kommande säsongen

Nu har vi äntligen fått veta när "Love is Blind Sverige" kommer till Netflix, och att det är Jessica Almenäs som ska leda programmet.

I dag avslöjar Netflix att TV-profilen Jessica Almenäs är programledare för Love is Blind Sverige, som har premiär i början på nästa år. Programmet följer ett socialt experiment där singlar som är i jakt på kärlek får förlova sig med någon, redan innan de träffas för första gången.

I ett pressmeddelande delar Jessica Almenäs med sig av sina känslorna över att få leda programmet: 

– Jag är så glad över att få vara en del av det här fascinerande och helt unika experimentet. Jag har varit ett stort ”Love is Blind”-fan ända sedan den första säsongen sändes i USA och att nu få programleda den svenska versionen och vara ett stöd för våra modiga deltagare känns fantastiskt roligt. Ett riktigt drömjobb när man är en hopplös romantiker som jag.

Almenäs har tidigare lett program som Let’s Dance, Biggest Loser och Superstars

Jessica Almenäs. Foto: Rickard Aronsson / Netflix.

Då har Love is Blind Sverige premiär på Netflix

Den första säsongen kommer att bestå av sammanlagt tio avsnitt, som släpps vid fyra tillfällen. De första fyra avsnitten släpps den 12 januari 2024, därefter släpps ytterligare fyra stycken den 19 januari. Den 26 januari släpps ett enstaka, som täcker själva bröllopen. Datumet för det allra sista avsnittet, som täcker deras återföreningar, meddelas vid ett senare tillfälle.

Mer om programmet

I det populära dejtingformatet följer vi singlar som mest av allt vill bli älskade för vilka de är inuti. Deras chans på lycka kommer när de får välja någon att gifta sig med – utan att någonsin ha sett dem. De tillåts då att flytta ihop med varandra och planera sitt bröllop. När det väl är dags för den stora bröllopsdagen återstår det att se om de kommer att säga ja, eller om livet utanför och yttre faktorer har saboterat för dem.

Spana in Realitytopp för alla våra senaste TV-och realitynyheter. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL