Jennifer Aniston vägrade stå med Adam Sandler – stelt på premiären för Murder Mystery 2

Jennifer Aniston vägrade stå med Adam Sandler – stelt på premiären för Murder Mystery 2

  • Netflix
Emil Oscar Rasmussen
30 mars 2023 kl. 21:15

Vänner-stjärnan fick ge med sig till slut

Storstjärnorna Jennifer Aniston och Adam Sandler är högaktuella med "Murder Mystery 2" på Netflix. Häromdagen var det premiär för filmen, men den var inte helt utan lite lättsam friktion mellan de två huvudrollsinnehavarna – Jennifer Aniston ville nämligen inte stå med Adam Sandler framför kamerorna.

Netflix följer upp succén Murder Mystery (2019) med Murder Mystery 2 och än en gång är det Jennifer Aniston och Adam Sandler som spelar huvudrollerna som Audrey och Nick Spitz.

Den första filmen var allt annat än en kritikerfavorit och uppföljaren ser ut att gå samma öde till mötes. Det lär emellertid inte hindra Netflix kunder från att klicka igång Murder Mystery 2, som med allra största sannolikhet kommer bli samma typ av tittarsuccé som sin föregångare. Med det i åtanke slog Netflix naturligtvis på stort och arrangerade en galapremiär för filmen.

Galapremiären flöt för det mesta på bra, men det var inte alla som behandlade den som ett glamouröst event – vilket ledde till att Aniston inte ville synas bredvid Sandler på röda mattan.

Jennifer Aniston vägrade stå med Adam Sandler – stelt på premiären för Murder Mystery 2
Foto: Netflix.

Därför ville inte Jennifer Aniston stå med Adam Sandler på premiären för Murder Mystery 2

Jennifer Aniston och Adam Sandler är erkänt goda vänner sedan en lång tid tillbaka, men när de träffades på röda mattan inför premiären av Murder Mystery 2 ville den förstnämnda av dem inte låtsas om vänskapen.

Anledningen till den stela situationen? Adam Sandler var för fult klädd för att Jennifer Aniston skulle vilja synas med honom.

Medan Aniston dök upp i en extravagant Versace-klänning och höga klackar, gled Sandler in framför pressens smattrande kameror i en New York Knicks-huvtröja, mjukisbyxor och blåa sneakers.

– Vad sjutton sysslar du med? ropade Aniston när hon såg hur vännen och kollegan Sandler var klädd.

Till Entertainment Tonight betonade hon därefter att hon inte ville stå intill honom:

– Jag tänker inte stå bredvid honom. Mjukisbyxor.

Utbytet mellan de två stjärnorna var dock inte särskilt seriöst menat. Aniston gav snabbt med sig, utan att lida, och poserade glatt med Sandler framför kamerorna. Duon skämtade också lättsamt om kontrasten i valet av outfits. Sandler påstod att Aniston hade SMS:at honom med en uppmaning om att ha på sig en huvtröja, medan Aniston påstod raka motsatsen.

Du kan streama "Murder Mystery 2" på Netflix från och med den 31 mars.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL