Heist säsong 2

Heist säsong 2 – Blir det någon fortsättning?

  • Netflix
Filmtopp
Uppdaterad 20 juli 2021 kl. 10:01 | Publicerad 19 juli 2021 kl. 12:00

Pengar, sex och sprit

Miljoner i stulna pengar. Försvunnen lyxbourbon. Netflix nya true crime-serie pockar på ens uppmärksamhet. Nu är det många som undrar om vi kommer att få se Heist säsong 2.

Netflix nya true crime-serie Heist har snabbt blivit en publikmagnet. Och det är kanske inte så konstigt. Med smarriga ingredienser som sex, pengar, mord och en listig plan är det svårt att hålla ögonen från denna sexdelade dokumentär.

I de 40 minuter långa avsnitten får vi följa med på en resa som både får oss att häpna och förundras. Inte minst när det första avsnittet bjuder på något så ovanligt som en hypnotiserad medbrottsling i Las Vegas.

Vad som gör det hela ännu mer intressant är att vi i serien får följa vanliga människor som tycks komma undan med vad som helst – eller?

I vanliga fall brukar inte true crime-serier yngla av sig i flera säsonger. Visst Netflix första dundernedslag i genren, Making a Murderer, fick faktiskt en fortsättning, men det är snarare undantaget som bekräftar regeln. Än så länge.

Samtidigt har Heist något annat över sig. Just eftersom de olika avsnitten följer olika brott ökar sannolikheten markant. Inte minst eftersom folket redan suktar efter mer.

Kommer vi att få en nya säsong av Heist?

I skrivande stund finns det en säsong, som består av sex stycken avsnitt med en varierande längd på 40-48 minuter. Och än så länge har varken Netflix sagt det ena eller det andra om en fortsättning.

Sett till att serien nyligen hade premiär så kommer det förmodligen dröja någon månad innan vi får besked så att streamingtjänsten först får se hur den lirar bland alla sina hundratals miljoner prenumeranter världen över.

Men eftersom serien redan har fått god respons och sett till det faktum att man faktiskt fokuserar på olika brott, skulle det knappast komma som en överraskning om vi får en ny säsong längre fram.

Beskedet borde i så fall komma senare i år och om Netflix väljer att gå vidare med Heist säsong 2, kommer det med största sannolikhet att ramla in nya avsnitt redan under 2022.

Sätt ett bokmärke på den här sidan för fler uppdateringar – vi återkommer med ny information så fort vi vet mera.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL